Dusty uit Ex on the Beach onherkenbaar na haartransplantatie

Dusty in Ex on the Beach

Dusty Taconis heeft een haartransplantatie ondergaan. De Ex on the Beach: Double Dutch-ster deelt beelden van het resultaat in zijn Instagram Stories. De blonde lokken van Dusty zijn in geen velden of wegen te bekennen.

Littekens verbloemen

Volgens Dusty heeft de ingreep te maken met het zware scooterongeluk dat hij een jaar geleden had. Hierbij lag de realityster zelfs een tijdje in een coma. Op de Q&A-vraag “Wat is er nu precies gedaan? Je had al supermooi haar toch?” antwoord Dusty: “Door mijn ongeluk was het litteken zichtbaar aan de voor- en zijkant, en dit heb ik nu opgelost”.

Dusty Taconis
© Dusty Taconis

Wachten op het eindresultaat

Zijn hoofdhuid is nu wat rood, maar dat komt volgens de EOTBDD-ster vanzelf weer goed. “Je mag een dag niks aan je hoofd doen, dus vandaar dat ik moest wachten met het schoonmaken van mijn haar en de bloedbolletjes.” Op het eindresultaat moeten we nog even wachten.

Nieuw seizoen EOTB in volle gang!

Dusty deed in 2021 mee aan Ex on the Beach: Double Dutch. Een nieuw seizoen is momenteel te zien op MTV (en Videoland). We zien onder meer Temptation Island-verleidster Romée voorbijkomen. Zij bracht in 2020 het hoofd van kandidaat Zach op hol. De beste series die je na (of naast) Ex on the Beach kunt kijken, hebben we ook voor je op een rij gezet!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.