• Nieuws

EOTB-Dusty reageert op scooterongeval

Dusty in Ex on the Beach: Double Dutch

Ex on the Beach: Double Dutch-kandidaat Dusty is wakker uit zijn coma en werkt aan zijn herstel. Op Instagram meldt hij dat zijn revalidatie begonnen is, maar dat het niet meevalt. Dusty raakte eind juli zwaargewond bij een scooterongeluk in Zandvoort. De realityster werd een tijd lang in coma gehouden omdat zijn hersenen opgezwollen waren.

Op Instagram meldt Dusty dat hij werkt aan zijn revalidatie. “Ik heb een zware val meegemaakt, ik heb in coma gelegen en nu ben ik aan het kijken wat ik wel en niet kan. Vandaag heb ik gegeten op het strand en ik ga weer online. Ondanks dat ik heel erg ziek ben zijn dat dingen waar ik nu mee bezig ben.”

Het zware scooterongeluk zal voorlopig nog een ware wissel op Dusty trekken, en mogelijk moet hij met sommige beperkingen blijven leven, zegt hij. “Het blijft lastig omdat ik niet mezelf ben en ook niet beter kan worden, waardoor ik nog steeds bezig ben met herstellen.”

EOTB-Dusty reageert op scooterongeval

De familie van Dusty gaf de laatste weken af en toe updates over zijn gezondheid. Dusty is schijnbaar door het oog van de naald gekropen: door het ongeluk liep hij meerdere hersenbloedingen op en een hersenkneuzing.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hopelijk gaat het herstel van Dusty voorspoedig, zodat hij zijn aandacht weer kan richten op de productie van zijn zonnebrandmerk Dusty Cream.