Dusty en Sonny, ongeluk

Veronica Superguide logo
Dusty en Sonny, ongeluk

Temptation-Sonny in tranen na scooterongeval Dusty

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ex on the Beach: Double Dutch-ster Dusty vecht op dit moment voor zijn leven na een heftig scooterongeluk. Dit gebeurde na een gezellig dagje op het strand, waar ook Sonny Lorenzo uit het afgelopen seizoen Temptation Island bij was.

Sonny bevestigt vanavond aan Shownieuws dat het inderdaad zijn vriend Dusty is die in het ziekenhuis ligt.

In shock na het nieuws

"Het was wel even pittig wakker worden, ik ben behoorlijk in shock", vertelt de realityster aan Shownieuws. "Dusty en ik waren in Bloemendaal, om een borrel te drinken, wat dingen te bespreken en dat groepje werd wat groter. Aan het einde van de avond was het mooi geweest. Dusty is weggegaan en ik ben het strand gaan schoonmaken."

In coma gehouden

Op weg naar huis sloeg het noodlot toe voor de EOTB-ster uit het afgelopen seizoen. Hij raakte betrokken bij een eenzijdig scooterongeluk. "Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal." Verder ontkent Sonny, net als andere vrienden, dat Dusty stomdronken was. "We hebben niet extreem veel gezopen. Er is wel wat gedronken, maar ik durf niet te zeggen of het te veel was." 

Hopen en geduld hebben

Logischerwijs richt Sonny zich op dit moment op Dusty en zijn herstel. "Ik ga even offline van social media en beantwoord daarom even geen mediaverzoeken. Mijn gedachtes liggen nu bij Dusty", laat hij weten via Instagram. "Laten we alsjeblieft hopen dat het goedkomt met Dusty." 

Lees verder