Ex on the beach, Double Dutch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex on the beach, Double Dutch

De eerste tranen vallen in Ex On The Beach: Double Dutch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Intieme scènes? Check! Vervelende exen? Ook check. Ruzies? Afgestreept. Het nieuwe seizoen Ex on the beach: Double Dutch zit pas op aflevering drie, maar zit nu al weer vol drama. En daar is aflevering vier ook zeker geen uitzondering op.

Vanavond was te zien hoe de eerste kandidaat in huilen uitbrak.

Terugblik op de vorige aflevering

Mocht je het hele gedoe gemist hebben, praten we je nog even bij. Dusty's ex Sem kwam vorige week vol goede moed naar het eiland. Ze wilde verhaal halen, want: was Dusty enkele weken geleden niet nog samen met haar? Wat deed hij dan überhaupt op dit eiland? Hoewel ze na zijn korte (maar zeker niet krachtige) uitleg niets meer van hem wilde weten, was van dat voornemen na een avondje drank en wat spannende momenten in de slaapkamer weinig meer over. Echter, Sem hoeft geen trouw te verwachten...

Gekomen voor lust

Na Dusty's hartstochtelijke date met Imke is het voor Sem klaar. "Ik heb vanochtend en gisteravond nog fucking seks met die jongen gehad. Hij belooft mij dat hij niks gaat doen hier", zegt ze met de tranen in haar ogen tegen de al net zo veelbesproken Jørny. Maar Dusty denkt daar zelf anders over. "Bro, eerlijk, luister, ik heb tegen Sem gezegd: We komen hier voor lust. Ik kan haar nu beter breken met dat ik met iemand gezoend heb dan dat ik straks haar breek terwijl ik met iemand anders ga neuken. Ik heb duidelijk gezegd: ik hoef geen relatie op dit moment." 

Flinke boosheid

De verliefde Sem baalt als een stekker, maar dat verdriet verandert al snel in boosheid. "Waarom? Waarom, jongen? Waarom? Geef mij één fucking goeie reden. Jij zegt gisteravond letterlijk dat je van mij houdt." Dusty wil - heel verrassend - nog steeds geen relatie, maar vindt ook niet dat hun fling hier op hoeft te houden. "Denk jij nou echt dat ik met m'n fucking reet achter jou aan ga lopen?" Tja...

Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet het in de vierde aflevering van MTV's Ex on the Beach: Double Dutch! Lees hier alles over de 8 gekste deelnemers ooit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder