Ex On The Beach: Double Dutch deelnemers Jørney en Shani

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex On The Beach: Double Dutch deelnemers Jørney en Shani

EOTB-Jørney haalt uit naar Shani: ‘Geen poot om op te staan’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Drama, drama en nog eens drama in de derde aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Deelnemer Jørney had daar wel iets over te zeggen op social media.

Eerst even een recap van aflevering drie. Lesley, die binnenkort misschien op OnlyFans zit, deed het met Keanu. Shani wilde het met Keanu doen en daarom was ze woedend. De twee praatten het uit, maar Lesley en Keanu zoenden nóg een keer. Dat was voor Shani de druppel, dus gaf ze Lesley een tik en gooide een appel naar haar.

Geen vriendinnen

Op Instagram laat Jørney, die zelf erg weinig schermtijd heeft, weten wat ze van Shani vindt. “Shani en ik zijn geen vriendinnen en dat gaan we ook nooit worden. Verder mag ik haar en vind ik haar een aardige meid. Nou ja, dat is niet waar, ik vind haar niet aardig, maar ik gun haar wel het beste.

Shani en Odim

Dan vertelt ze over de aflevering, waar Shani met mede-deelnemer Odim zoent, de man die Jørney wel ziet zitten. “Zij is daarvan op de hoogte en zoent hem, maar vervolgens vindt ze het niet kunnen dat Lesley met Keanu zoent, terwijl zij niets met Keanu heeft.

Schijnheilig en hypocriet

Jørney vindt de acties van Shani schijnheilig en hypocriet. “Helemaal omdat ze een uur later aan mij vroeg of ze een setje mocht lenen dat ze aan kon naar het strand.” Volgens de blondine moeten we gewoon lekker blijven kijken. “Deze meid heeft geen poot om op te staan. Jullie gaan het nog wel zien, schatten.

Ex On The Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21:30 uur te zien op MTV. Iedere dinsdag komt de nieuwste aflevering op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder