Dusty Ex on The Beach

Veronica Superguide logo
Dusty Ex on The Beach

'EOTBDD-Dusty in coma na scooterongeluk'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

UPDATE: Inmiddels is bekend dat het slachtoffer van dit scooterongeluk inderdaad Dusty was. "Dusty heeft gisteren een ongeluk gehad", zo lezen we op de Insta van zijn bedrijf Dustycream. "Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit ❤️."

Het originele artikel volgt hieronder:Ooggetuigen van een zwaar scooterongeluk in Zandvoort, dat dinsdagavond even voor middernacht plaatsvond, herkenden in het slachtoffer - dat zwaargewond raakte - een kandidaat van Ex on the Beach, zo meldde de Zandvoortse Courant. De bekende roddel-influencer Fawy not Sawry van RUMAG weet zeker dat het om Dusty Taconis uit het afgelopen seizoen gaat.

"Dinsdagavond even voor middernacht is een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Boulevard Barnaart. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het Amsterdam UMC locatie VU overgebracht", aldus de courant. Fawry sprak vervolgens met Temptation Island-bekendheid Rosanna Voorwald, die weer van een vriendin hoorde dat het om Dusty zou gaan. Deze vriendin woont vlakbij de locatie van het ongeluk.

Hoe gaat het met het slachtoffer?

Fawy sprak naar eigen zeggen ook met wat vrienden van Dusty, die bevestigden dat het inderdaad om de Ex on the Beach-kandidaat van afgelopen seizoen zou gaan. Deze vrienden willen benadrukken dat Dusty niet dronken was, maar juist iemand wilde helpen en daardoor ten zou zijn gekomen. "Hij wordt nu een aantal dagen in coma gehouden", aldus Fawry.

Check hieronder de Insta Stories van Fawry over het ongeluk:

'EOTBDD-Dusty in coma na scooterongeluk'
'EOTBDD-Dusty in coma na scooterongeluk'

Lees verder