Dusty Ex on The Beach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dusty Ex on The Beach

Hoe gaat het nu met Dusty uit Ex on the Beach na heftig scooterongeluk?

|
|

Laatste update:

Dusty Taconis, bekend van het laatste seizoen van MTV's realityhit Ex on the Beach: Double Dutch, raakte eerder deze week zwaargewond bij een eenzijdig scooterongeval. Het laatste dat we hoorden, was dat Dusty in coma lag. Hoe is het nu met de realityster?

UPDATE 26-7: Dusty's zus heeft via Instagram een update gegeven over de situatie van Dusty. "Dusty heeft zoals jullie weten dinsdag een zwaar scooterongeluk gehad. Hij heeft meerdere hersenbloedingen en een zware hersenoperatie gehad", zo vertelt ze openhartig. "Hij lag aan de beademing en was echt in levensgevaar." Inmiddels gaat het de goede kant op: Dusty is buiten levensgevaar, en ook uit zijn kunstmatige coma. Hij wordt niet meer beademd en reageert steeds meer op prikkels. Wel is er nog veel morfine nodig voor de pijnbestrijding.

Originele bericht

Naar omstandigheden al een stuk beter, zo blijkt. "Dusty wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft", zei Sonny uit Temptation Island gisteren. Hij zag Dusty nog op de dag van het ongeluk. Volgens het Insta-account van The Dusty Cream - zonnebrandcrème die inspeelt op Dusty's bekende EOTB-uitspraken - is hij inmiddels in staat om op prikkels te reageren. 

Hoe gaat het nu met Dusty?

Zijn team kwam met de volgende verklaring, eerder vandaag geplaatst: "Dusty reageert langzamerhand op prikkels en zijn ogen gaan af en toe open. Ook nemen zijn zwellingen rustig af. Laten we positief blijven. Blijf sterk tijger.

Hoe gaat het nu met Dusty uit Ex on the Beach na heftig scooterongeluk?

Lees verder