Paranormal Activity 7: Next of Kin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paranormal Activity 7: Next of Kin

Doodenge beelden van nieuwe Paranormal Activity

|
|

Laatste update:

Het is alweer zes jaar geleden dat we griezelden bij een Paranormal Activity-film, maar daar komt binnenkort een eind aan! Check de griezelige trailer van Paranormal Activity: Next of Kin!

De zevende film in de Paranormal Activity-reeks heet Next of Kin, en is eigenlijk een reboot van de filmreeks. Broodnodig eigenlijk, want na The Ghost Dimension waren kijkers wel toe aan iets nieuws, ook al waren de eerdere lowbudget-films wél geniaal!

Dat krijgen ze! Paranormal: Next of Kin lijkt zich af te spelen in een afgelegen gemeenschap, waar Emily Bader na een paar jaar terugkeert. Met haar vrienden stuit ze op een mysterieuze put en dan gaat het van kwaad tot erger!

De vriendelijke boeren gedragen zich ineens als wilde beesten en het dorp blijkt vol te zitten met onzichtbare demonen en spoken!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Paranormal Activity is terug!

In de Verenigde Staten is de nieuwe Paranormal Activity eind oktober al te zien via het streamingplatform Paramount+. De film slaat de bioscoop daar helemaal over vanwege de aanhoudende coronacrisis. In Nederland is Paramount+ nog niet beschikbaar, maar dat verandert waarschijnlijk begin 2022. Of Paranormal Activity: Next of Kin hier in de bioscoop verschijnt is nog niet bekend.

Lees verder