Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Paranormal Activity 7 komt eraan!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de horrorfans: er komt een nieuwe Paranormal Activity aan! Productiehuis Blumhouse en filmstudio Paramount slaan de handen in elkaar voor een 7e deel. Paranormal Activity: The Ghost Dimension was tot nu toe de laatste film uit de reeks en kwam uit in 2015. 

Ka-Ching!

De eerste 6 films waren een megasucces: met een gezamenlijk productiebudget van nog geen 30 miljoen dollar brachten ze ruim 900 miljoen in het laatje. Het begon allemaal bij het originele deel uit 2009, waar Jason Blum ook al medeproducent was. Paranormal Activity kostte toen een kleine 15.000 dollar, en haalde door de goede marketing veel positieve reacties én 200 miljoen flappen op!

Nieuw hoofdstuk

Er is verder niet veel bekend over het nieuwe hoofdstuk van de franchise. De productie zit in de prille beginfase en heeft zelfs geen titel of castleden. We moeten dus even wachten, maar tot die tijd hebben we gelukkig al 6 andere films om te bingen en andere horrorreleases zoals de reboot van Child's Play en Annabelle Comes Home. Jason Blum heeft een aardige horrorreputatie opgebouwd in de loop der jaren. Wij hebben hem eerder geïnterviewd over zijn nieuwste griezelspektakel Ma en we lieten hem ook de Nederlandse horrorklassieker Amsterdamned zien!

Lees verder