Pop Annabelle in trailer Annabelle Comes Home

Veronica Superguide logo
Pop Annabelle in trailer Annabelle Comes Home

Nieuwe trailer Annabelle Comes Home belooft creepy horrorfeestje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand gaat Annabelle Comes Home in première. Om alvast in de stemming te komen voor dit vervolg, verscheen vandaag een gloednieuwe trailer online!

Slot en grendel

Het aftellen naar Annabelle Comes Home kan eindelijk beginnen! In deze spin-off van The Conjuring zit Annabelle veilig achter slot en grendel in het huis van de Warrens. Althans, zo lijkt het… Ondanks de nodige voorzorgsmaatregelen, is deze demonische pop haar sinistere streken namelijk nog niet verleerd. Sterker nog, haar aanwezigheid zorgt ervoor dat er ook andere bovennatuurlijke wezens ontwaken. En deze hebben het allemaal gemunt op de dochter des huizes!

Paranormaal

Annabelle Comes Home is alweer het derde deel in de reeks. Maar dit vervolg heeft een troef die zijn voorgangers niet hadden: de terugkeer van Ed en Lorraine Warren. Vera Farmiga (Bates Motel) en Patrick Wilson (Fargo) zullen opnieuw de rol spelen van de paranormaal onderzoekers uit The Conjuring. En dit populaire horrorduo krijgt het nog akelig druk. Volgend jaar gaan Wilson en Farmiga namelijk opnieuw de strijd aan met griezelige geestverschijningen in het langverwachte The Conjuring 3!

Annabelle Comes Home verschijnt 27 juni in de bioscopen.

Lees verder