Horrorpop Chucky in de remake van Childs Play

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Horrorpop Chucky in de remake van Childs Play

Horrorpop Chucky slaat toe in nieuwe trailer Child’s Play

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze maand gaat de remake van Child’s Play in première. Om alvast in de stemming te komen, verscheen onlangs een gloednieuwe trailer!

Voorpret

Over enkele weken draait de remake van Child’s Play in de bioscopen. En hoewel niet iedereen zit te wachten op een update van de gelijknamige klassieker uit 1988, zijn we stiekem best benieuwd geworden naar deze horrorfilm. Deze nieuwe trailer maakt de voorpret er alleen maar groter op. Sommige beelden in de video hebben we al eerder gezien, maar het spotje toont genoeg materiaal van Chucky in actie om horrorfans bij de les te houden!

Griezelig

De trailer van Child’s Play oogt in eerste instantie als een reclamespotje, maar neemt al snel steeds griezeligere vormen aan. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. De hoofdrollen zijn voor Aubrey Plaza (Parks and Rec) en Brian Tyree Henry (Spider-Man: Into the Spider-Verse). Daarnaast wordt de stem van Chucky ingesproken door niemand minder dan Mark Hamill, de ster uit Star Wars! Tel daar bij op dat de producers van Child’s Play eerder tekenden voor de horrorkraker IT, en dan kijken we toch wel uit naar deze onvermijdelijke remake.

Child’s Play draait vanaf 20 juni in de bioscoop!

Lees verder