Don Cheadle in Iron Man 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Don Cheadle in Iron Man 3

Don Cheadle verklapt MCU-terugkeer in The Falcon and the Winter Soldier

|
|

Laatste update:

War Machine-acteur Don Cheadle krijgt met Armor Wars zijn eigen Disney+ serie, maar gelukkig keert hij daarvoor - veel eerder dan verwacht - terug naar de MCU!

Dat heeft Don verklapt in een interview met BroBible. "You know, Rhodey shows up in Winter Soldier and Falcon’s show", aldus de acteur. Of het de bedoeling was dat dit al naar buiten kwam? Geen idee, maar het is natuurlijk heel tof!

De nieuwe Harry Potter-serie!

War Machine in The Falcon and The Winter Soldier

Avenger James Rhodes - sinds Iron Man 2 een vaste waarde binnen de MCU-films - keert dus al dit jaar terug in het universum. Wat voor rol Rhodey speelt in The Falcon and The Winter Soldier, is niet bekend. De serie, die vanaf 19 maart te zien is op Disney+, volgt de avonturen van Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky Barnes (Sebastian Stan) na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Misschien zoeken ze Rhodey op in hun strijd tegen Baron Zemo (Daniel Brühl) en de vermoedelijke villain Flag Smasher? 

Marvel op Disney+

Er komt de komende tijd een hele sloot aan MCU-series onze kant op. Momenteel zitten we middenin het meesterlijk mysterieuze WandaVison, in maart volgt dus de Falcon-serie en verder mogen we alleen al dit jaar ook LokiWhat If...?Ms. Marvel én Hawkeye verwachten. Dons Armor Wars heeft helaas nog geen releasedate. Wel teaset hij dat de serie nieuwe Iron Man-technologieën gaat laten zien én komen we er achter hoe Rhodey omgaat met de nalatenschap van Tony Stark.

The Falcon and The Winter Soldier is vanaf 19 maart wekelijks te zien op Disney +.

Lees verder