Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney+

Disney+ serie WandaVision komt met een grote verrassing!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Elizabeth Olsen vertelt dat er een grote verrassing aankomt in WandaVision. In een interview met TVLine laat het jongere zusje van de Olsen Twins weten dat een oude bekende uit de Marvel-films op zal duiken. Wij hebben zo onze verwachtingen over wie dit kan zijn.

MCU-comeback

Paul Bettany (Vision) liet eerder al weten dat WandaVision met een grote verrassing komt. Tijdens de opnames kon hij werken met een acteur, waarvan hij de naam nog niet mocht noemen. De Disney+ Original zit vol mysteries en onverwachte cameo’s. In de vierde aflevering zagen we de terugkeer van Jimmy Woo (Randall Park) en Darcy Lewis (Kat Dennings).

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Wie oh wie?

Het lijkt erop dat de serie nog voldoende verrassingen in petto heeft. Volgens geruchten zou zelf Doctor Strange op kunnen duiken! Hij is in ieder geval te zien in de volgende Spider-Man film. Tot die tijd wachten we de resterende vijf afleveringen van WandaVision af om erachter te komen wat Elizabeth Olsen en Paul Bettany bedoelen. Wij besproken de serie ook in de tweede aflevering van onze podcast. Ondanks dat wij de serie beter bij Omroep MAX vonden passen, kunnen we niet wachten om te zien wat deze grote verrassing is!

Wandavision is te zien op Disney+. Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Lees verder