She-Hulk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
She-Hulk

Dit zijn de eerste reacties op She-Hulk

|
|

Laatste update:

De nieuwe Marvel Disney+ serie She-Hulk start 18 augustus, maar de eerste kijkers mochten hun mening al geven op social media. Goed nieuws voor het Huis van de Muis: de reacties zijn over het algemeen positief! Dit hebben de She-Hulk kijkers te zeggen over de groene heldin.

In de camera kijken

She-Hulk belooft volgens de tweets een stuk lichter en komischer te zijn dan de laatste Marvel-series voor Disney+. In de comicbooks durft de heldin á la Deadpool soms ook in de camera te kijken en het publiek aan te spreken. Dat gebeurt ook in deze serie!

Slechte CGI

De positieve reacties zijn welkom want die van de eerste trailers waren niet mals. Veel fans vonden vooral de scènes met de groene She-Hulk er slecht uitzien. Die lijken opgepoetst te zijn voor de definitieve afleveringen, al overtuigen ze nog niet iedereen…

Vanaf 18 augustus verschijnt de eerste She-Hulk aflevering op Disney+. Verwacht de recensie rond die tijd op Veronica Superguide! Er is trouwens een kans dat deze bekende Marvel-held ook langskomt in She-Hulk.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder