Charlie Cox als Daredevil van marvel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charlie Cox als Daredevil van marvel

‘Charlie Cox keert terug als Daredevil in Disney+-serie She-Hulk’

|
|

Laatste update:

Het is alweer een poosje geleden dat we Charlie Cox in actie zagen als Daredevil. Maar als we de laatste geruchten moeten geloven, kan daar binnenkort wel eens verandering in komen!

Comeback

Volgens de Amerikaanse filmjournaliste Grace Randolph zal Daredevil een comeback maken in She-Hulk, de nieuwste Marvel-serie van Disney+. “Niet alleen kan ik jullie vertellen dat Charlie Cox in She-Hulk speelt, hij verschijnt ook nog eens in het kostuum van Daredevil”, schrijft Randolph op Twitter. “Als jullie hem zien, gaan jullie helemaal uit je dak!”, belooft de filmjournaliste.

Spider-Man: No Way Home

Het is niet helemaal duidelijk waar Randolph haar informatie op baseert. Toch is een comeback van Charlie Cox als Daredevil in de nieuwe Marvel-serie zeker niet uitgesloten. De Britse acteur zal naar verluidt ook zijn opwachting maken in Spider-Man: No Way Home. Daarnaast is de terugkeer van Daredevil in She-Hulk een meer dan logische keus: beiden werken in het dagelijkse leven als strafpleiters. Een confrontatie tussen deze Marvel-helden in de rechtszaal ligt dan ook enorm voor de hand.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Orphan Black

Maar ook zonder Daredevil hebben we genoeg reden om uit te kijken naar She-Hulk. De titelrol wordt namelijk gespeeld door niemand minder dan Tatiana Maslany, die sciencefictionfans ongetwijfeld kennen uit de cultserie Orphan Black. En we sluiten niet uit dat Mark Ruffalo (je weet wel, de Hulk uit de Avengers-films) ook nog even komt buurten. Volgend jaar weten we het zeker, dan gaat She-Hulk in première bij Disney+.

Win het weekend van je dromen!

Lees verder