Mark Ruffalo in Avengers Endgame

Veronica Superguide logo
Mark Ruffalo in Avengers Endgame

Zit de zoon van Hulk in Disney+ serie She-Hulk?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gekke Marvel-geruchten: we love 'em. En we hebben er weer eentje te pakken hoor! Deze, over She-Hulk, klinkt heel interessant, maar zoals altijd geldt ook hier: neem 'm met een eetlepel zout.

Nieuws- en geruchtenplatform The Direct heeft van 'bronnen' te horen gekregen dat Hulks mysterieuze zoon - want die heeft 'ie blijkbaar - een rol speelt in She-Hulk, een van de aankomende MCU-series op Disney+. Hoe, wat, waar?!

De zoon van Hulk in She-Hulk

She-Hulk wordt gespeeld door Orphan Black-ster Tatiana Maslany, die haar nieuwe job eerst nog lekker schaamteloos ontkende. De serie draait om advocate Jennifer Walters, zoals ze echt heet, en ze is het nichtje van Bruce Banner, die hier uiteraard weer wordt gespeeld door Mark Ruffalo. Het gerucht gaat dat de MCU ook Skaar (een bekende uit de comics) gaat introduceren, de zoon van Hulk die werd verwerkt tijdens diens tijd op Sakaar.

Hulk-familie

Deze mini-hulk bezit ook een enorme brute kracht, maar waarom hij zijn vader nu opeens komt opzoeken - ervan uitgaande dat het gerucht klopt - is helaas niet bekend. Daddy-issues misschien? Hulk zat niet zo heel lang op Sakaar en het is in MCU-jaren ook niet heel lang geleden, maar toch gaan we geen Hulk-peutertje zien. Skaar wordt veel sneller volwassen dan een mens.

Een oude bekende

Nou, een interessant gerucht om naar uit te kijken. Maar ook al gaat deze niet door: Bruce Banners leven wordt toch wel op zijn kop gezet. Zo weten we al zeker dat Tim Roth (uit The Incredible Hulk) de gruwelijke villain Abomination weer gaat spelen. She-Hulk staat gepland voor ergens in 2022.

We zitten momenteel natuurlijk vol in de nieuwste MCU-serie, Loki. Check hier onze Loki-recensie!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder