Zien we Daredevil binnenkort in het MCU?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zien we Daredevil binnenkort in het MCU?

'Charlie Cox terug als Daredevil in Spider-Man 3'

|
|

Laatste update:

Het lijkt wel of iedereen én zijn moeder in Spider-Man 3 zit. Naast de oude Spidey-acteurs Andrew Garfield en waarschijnlijk ook Tobey Maguire, lijkt Daredevil-acteur Charlie Cox zich eveneens bij de mega-interessante cast te voegen.

Dat meldt insider Murphy's Multiverse, die vaker met MCU-scoops komt. Charlie Cox ken je uiteraard van zijn Matt Murdock-vertolking uit de fenomenale Netflix-versie van Daredevil. Zijn terugkeer is makkelijker uit te leggen; Daredevil speelde zich af binnen het MCU, al waren er maar weinig verwijzingen. Misschien gaat Matt Peter verdedigen in de rechtbank?

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!meer

Alle oude gezichten op een rij

Inmiddels weten we ze goed als zeker dat Tom Holland's Spider-Man 3 een soort live-action Into the Spider-Verse gaat worden. Een film die vol in de Marvel Multi-Verse duikt en allerlei belangrijke spelers uit andere realiteiten herintroduceert. Voor nu lijken Andrew Garfield, Peter Parker in de The Amazing Spider-Man-films en Kirsten Dunst (Mary Jane Watson) en Alfred Molina (Doctor Octopus), uit de originele Spider-Man-films, bevestigd; Tobey Maguire (Spider-Man) zit schijnbaar nog in de onderhandelingsfase met Marvel Studios. 

'Charlie Cox terug als Daredevil in Spider-Man 3'

Nog veel meer

Dit zijn natuurlijk al vrij veel namen, maar er is meer. Uit Andrews Spidey-reeks komt waarschijnlijk ook Jamie Foxx's Electro weer terug. Net als Peters liefje Gwen Stacy - mits Emma Stone's vermeende zwangerschap dat toelaat. We vermoeden dat Benedict Cumberbatch' Doctor Strange - want ja, die speelt óók een grote rol - met zijn magie een soort portal naar deze andere realiteiten opent, maar dat is speculatie.

Spideys vrienden

We raken een beetje de kluts kwijt door al die nieuwe oude namen, maar gelukkig is de basis er nog steeds. De ‘nieuwste’ gezichten van de Spider-Man-films keren namelijk ook weer terug. Dan hebben we het naast Tom Holland natuurlijk over Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori en Marisa Tomei.

De nieuwe Spider-Man staat vooralsnog gepland voor 17 december 2021.

Lees verder