Roger en Laura in Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roger en Laura in Temptation Island
RealityTemptation Island

Dít Temptation Island-stel gaat trouwen!

|
|

Laatste update:

Temptation Island 2019 was een vreemde jaargang van het ‘zon, zee en zuip-festijn’. De kandidaten lieten zich niet verleiden en deden zelfs amper mee aan het feestgedruis. Roger en Laura gingen na Temptation tóch uit elkaar, en kwamen terecht in een soort knipperlichtrelatie. Nu trouwen de twee alsnog!

Roger en Laura waren ‘dat saaie stel’ in Temptation Island 2019, maar ze gingen na het programma tóch een paar keer uit elkaar, om weer met elkaar te eindigen. Op Instagram deelt Laura beelden van het huwelijksaanzoek dat Roger deed. ‘Afgelopen zaterdag heeft Roger mijn wereld veranderd!’

Temptation Island 2019 was de jaargang waarin de kandidaten het spelletje helemaal doorhadden. Deelnemers feestten amper, en spraken voornamelijk over hoe ze hun partners misten. Pas ná Temptation Island barstte de bom: sommige deelnemers hadden de telefoonnummers van de verleiders gewoon bewaard voor thuis!

Laura, de degelijkheid zelve, werd na Temptation Island op straat lastiggevallen en in elkaar geslagen omdat ze ‘Temptation Island verpest zou hebben’. Roger heeft zijn (ex-)vriendin altijd gesteund, en nu hebben ze besloten om voor altijd bij elkaar te blijven!

Temptation Island ging kort na het ‘saaie’ seizoen van 2019 behoorlijk op de schop. Tegenwoordig is de reeks vooral populair op Videoland. In Temptation Island: Love or Leave gaat het minder om losgeslagen feesten, en proberen koppels uit te vinden of ze écht voor elkaar gemaakt zijn. Ben je benieuwd waarom er zó ontzettend veel 'reality-datingprogramma's' zijn? We zochten het voor je uit!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder