Temptation Island: Love or Leave

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island: Love or Leave
Temptation Island

Déze singles gaan we zien in Temptation Island: Love or Leave!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Nog even aftellen en dan kunnen we weer volop genieten van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Vorige week werden de koppels die meedoen al bekend gemaakt, nu weten we ook welke hete singles we op ons beeldscherm krijgen.

De vrouwen

De vrouwen van Temptation Island: Love or Leave

Van links naar rechts: 

Veerle 

De 27-jarige Veerle is altijd in voor een feestje. De Brabantse inkoopster zoekt een stabiele relatie na twee jaar vrijgezel geweest te zijn. De sportieve brunette valt op betrouwbare, athletische mannen.

 

Iris

De stoere, positieve en energieke Iris (23) houdt van reizen en brengt graag haar tijd door met vriendinnen. De barvrouw is nu twee jaar vrijgezel en hoopt via Temptation de ware te vinden.

Nena

Deze vrouw is een opvallende verschijning dankzij haar felgroene ogen. De 25-jarige runt een eigen kapsalon. Na drie jaar single te zijn is ze klaar voor een relatie. Ze is op zoek naar een man met humor, die eerlijk is en een stabiel leven heeft.

 

Michelle

De 24-jarige Michelle valt op spontane en ondernemende mannen. Ze heeft verschillende relaties gehad, waar ze veel van heeft geleerd. Deze recruiter en ondernemer kan luisteren en adviezen geven als de beste. Dat komt vast nog van pas tijdens haar avontuur.

 

Esmé

De avontuurlijke en sociale Esmé is in het dagelijks leven model en eventplanner. De 26-jarige is twee jaar single en hoopt met Temptation Island een diepe connectie aan te gaan.

 

Fleur

Deze 21-jarige kapster is sinds vijf maanden weer op de markt. Ze stapt niet zomaar in een relatie, alleen als ze zich er goed bij voelt. De spontane en energieke Fleur vindt lange, verzorgde mannen met tattoos aantrekkelijk. 

 

Estefany

De zelfverzekerde en temperamentvolle Estefany (28) is model en verkoopmedewerker. Ze is acht maanden vrijgezel en staat open voor een nieuwe liefde. Het liefst een stoere, ondeugende man die ook een beetje bescheiden kan zijn.

 

Ceyenne

De positieve en sociale Ceyenne (27) is klaar voor een nieuwe stap wat betreft relaties. De ‘customer service specialist ’zoekt een lange, verzorgde en dominante man, waar ze haar toekomst mee kan delen.

 

De mannen

De mannen van Temptation Island: Love or Leave

Van links naar rechts: 

Ray

De spontane en zelfverzekerde Ray (21) is er klaar voor om zijn leven met iemand te delen. Met zijn lengte van 1.94 en vlotte babbel weet hij veel meiden aan de haak te slaan, maar blijkbaar niet de juiste. Hij zoekt een sportieve, verzorgde en spontane vrouw.

 

Hans

Deze 30-jarige Personal Trainer kende diepe dalen in zijn leven, maar staat hartstikke positief in het leven. Nu is hij klaar om de liefde van zijn leven te vinden. Hij hoopt een vrouw te leren kennen die doelen en dromen heeft.

 

Ramon

De - volgens RTL - lieve en sportieve Ramon (23) houdt van fitness, feestjes en lekker eten. Hij is bijna een jaar vrijgezel, maar als het aan hem ligt komt daar snel verandering in. De barber zoekt een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

 

Jari

Deze personal trainer en voetballer laat zijn oog vallen op sportieve en spontane vrouwen. De 21-jarige is altijd vrolijk en houdt op zijn tijd wel van een feestje. Hij is een goede prater en kan naar eigen zeggen kan goed luisteren.

 

Orfeo 

Met zijn 19 jaar is hij de jongste van allemaal, maar dit betekent niet dat hij geen liefde zoekt. De levensgenieter en doorzetter is anderhalf jaar vrijgezel en hoopt iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden.

 

Milton

Deze 30-jarige fitnessinstructeur is zeven maanden vrijgezel en is toe aan iets nieuws. Hij hoopt een lieve, fitte en sympathieke vrouw tegen het lijf te lopen. Elkaar vertrouwen en los kunnen laten is voor deze single een must. 

 

Kenzo

De 26-jarige Kenzo is anderhalf jaar vrijgezel en staat open voor een nieuwe relatie. De fotograaf zoekt een verzorgde, eerlijke vrouw. Hij is een enorme flirt en ook nog eens super sociaal, zo beschrijft RTL. Zal hij daarmee een vrouw aan de haak kunnen slaan?

 

Daniël

De avontuurlijke, creatieve en muzikale Daniël (22) is vier maanden vrijgezel en heeft zin om verliefd te worden. Hij is complimenteus, maar houdt ook van een beetje kattenkwaad uithalen. Daniël valt op blonde, zorgzame en lieve vrouwen.

 

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave komen 28 april op Videoland, daarna volgt elke week een nieuwe aflevering.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder