Monica Geuze en Kaj Gorgels

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monica Geuze en Kaj Gorgels
RealityTemptation Island

Déze koppels doen mee aan nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Op 28 april keren Kaj Gorgels en Monica Geuze terug met een gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Déze vier koppels gaan testen of hun liefde sterk genoeg is om alle verleiding te weerstaan.

Iris en Whitney

De directe, eerlijke Iris (27) en de sportieve, nuchtere Whitney (34) houden het al drie jaar met elkaar uit. In het verleden hebben ze meerdere keren te maken gehad met trust issues. Nu wil Whitney zich bewijzen en wil Iris erachter komen of hij wel echt te vertrouwen is. 

 

Iris en Whitney

Maris en Ivo

Dit koppel is maar liefst negen jaar samen. Maris (27) denkt na over de toekomst, terwijl Ivo (28) liever met de dag leeft. Maris twijfelt of ze nog wel door wil met Ivo en wil kijken of ze gevoelens kan krijgen voor iemand anders. Haar vriend gunt ze hetzelfde. Toch hoopt Ivo dat Maris na de deelname inziet dat hij alsnog de ware voor haar is. 

 

Ivo en Maris

Linde en Jan Sietse

De sociale, ondernemende Linde (24) en grappige, eigenwijze Jan Sietse (26) zijn nog maar heel erg kort een setje. Ze leerden elkaar kennen op Curaçao en de vonk sloeg gelijk over, maar ze zijn allebei een beetje onzeker en jaloers. Door hun deelname hopen ze dit te verminderen om erachter te komen of ze echt bij elkaar horen. 

 

 Linde en Jan Sietse

Annebel en René 

Annebel (25) en René (27) zijn vijf jaar samen. Ze doen altijd alles samen en wijken nauwelijks van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap, maar willen er eerst zeker van zijn dat hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. Het koppel is benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben. 

 

René en Annebel

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave komen 28 april op Videoland, daarna volgt elke week een nieuwe aflevering. 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Lees verder