Dit Kopen Zonder Kijken-stel zet hun huis in de verkoop

Kopen Zonder Kijken-sterren Joeke en Fernant schrokken zich in 2020 dood toen ze hun verbouwde woning zagen. Ze hebben het drie jaar uitgehouden maar nu staat het Haarlemse huis in de verkoop.

Kopen zonder Kijken Joeke en Fernant

Joeke en Fernant vonden maar geen woning waarmee ze hun Amsterdamse stulpje konden inruilen. Telkens werden ze overboden waardoor in 2020 de hulp van makelaar Alex van Keulen werd ingeschakeld. Tijdens Kopen zonder Kijken vond het team eindelijk een bouwval in Haarlem.

Ontevreden

In het begin was het stel totaal ontevreden over de aankoop en de daaropvolgende verbouwing; iets dat wel vaker gebeurt in het programma. Toch draaiden ze bij op het eind en nu, drie jaar later, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Kijken op Funda

Je kan de woning bekijken op Funda en volgens de beschrijving is het huis ideaal voor wie wel houdt van karakteristieke architectuur, maar zelf niet zo’n klusser is”. "Alle modernisaties zijn in 2020 namelijk al voor jou gedaan door het team van het televisieprogramma Kopen zonder Kijken (kijk gerust aflevering 8 van seizoen 2 nog eens terug)."

Roze keuken

Er wordt 550.000 euro gevraagd voor het huis en dat is goed voor een woonoppervlakte van 83 vierkante meter. Hoogtepunten zijn de drie slaapkamers, een roze keuken met wijnklimaatkast en de gemoderniseerde badkamer.

Verkopen Zonder Kijken

Het is niet de eerste keer dat een Kopen zonder Kijken-stel hun opgeknapte woning verkoopt. Alex en Pien deden in 2021 stof opwaaien omdat ze vijf maanden na het intrekken alweer hun huis verkochten.