Pien en Alex in Kopen Zonder Kijken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pien en Alex in Kopen Zonder Kijken

Huh? Kopen zonder Kijken-Alex en Pien verhuizen al na 5 maanden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Alex en Pien deden in december mee aan het RTL4-programma Kopen zonder Kijken en kregen er een gloednieuw gerenoveerd huis voor terug. Die pret duurde kort, vijf maanden om precies te zijn, want het koppel zoekt alweer een nieuw stulpje.

Alex en Pien betaalden een flink bedrag aan makelaar Alex van Keulen om een nieuwe woning te zoeken voor het stel. Wat Alex daarmee deed? Hij kocht een halve bouwval en dat zagen ze niet aankomen. “Holy hell,” was de eerste goudeerlijke reactie van Alex. “Van binnen is het één grote ellende. Laten we eerlijk zijn.

Gestegen waarde

Toch weten kijkers van het populaire woonprogramma dat het na afloop áltijd goed komt. Bouwdeskundige Bob Sikkes kreeg anderhalve ton voor de verbouwing en daar kan hij wel wat trucjes mee. Het koppel was enorm blij en de woning was zelf met zo’n €80.000 in waarde gestegen. "Hier gaan we nooit meer weg!"

Gezinsuitbreiding

Eind goed, al goed? Nou, nee. Het huis staat vijf maanden na deelname alweer te koop. Zelf willen ze niet reageren, maar een woordvoerder van RTL legt uit dat het komt door gezinsuitbreiding, schrijft De Gelderlander. “Ze krijgen nog een kindje. Daarom verhuizen ze naar een grotere eengezinswoning buiten de stad, met een grotere tuin.

Enorm populair

Als jij wel in dit huis wil wonen, hebben we slecht nieuws. De woning is enorm populair en zelfs een bezichtiging aanvragen gaat niet meer. De makelaar doet geen uitspraken of dit komt door de uitzending van Kopen zonder Kijken, maar hij laat wel iets doorschemeren: “Ik merk dat mensen weten dat de woning op tv te zien was.

Krijg je geen genoeg van Kopen zonder Kijken? Presentator Martijn Krabbé verklapte al dat er nieuwe seizoenen aankomen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder