GTST, cliffhanger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST, cliffhanger

Dit is wanneer de GTST-cliffhanger 2021 te zien is!

|
|

Laatste update:

De zomervakantie is in aantocht. Dat betekent dat we binnenkort ook weer voor anderhalve maand afscheid moeten nemen van onze favo karakters uit Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat moment komt gauw dichterbij! 

De zomercliffhanger is namelijk te zien op 8 juli. Dat zijn dus nog twaalf uitzendingen voor de reguliere kijkers, en nog slechts acht voor de Videoland-gangers.

Aartsrivalen tegenover elkaar

Of we dit jaar te maken hebben met een gezamenlijke cliffhanger als de dodelijke parachutesprong of de schietpartij tijdens de trouwerij, is nog niet duidelijk. Het lijkt er daarentegen op dat er meerdere verhaallijnen tot ontknoping komen. Met één focuspunt: de climax tussen oudgedienden Ludo Sanders (Erik de Vogel) en zijn vrouw Janine (Caroline de Bruijn) vs. hun aartsrivalen Billy de Palma (Lone van Roosendaal) en Richard van Nooten (Edwin Jonker).

Meerdijkers met problemen

Op dit moment spelen er ook nog wat kleinere verhaallijnen in Meerdijk. Zo lijkt de jonge Demi alsnog te gaan vechten voor haar kleintje Tom en dealt haar broertje met een gameverslaving. Dan is er nog de vraag of hun buurvrouw Shanti wel echt bereid is om haar kinderwens te laten gaan. Tja, we zien het in de komende afleveringen!

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag t/m donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. In de zomer neemt Ruben Nicolai wederom het stokje over.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder