GTST bevalling

Veronica Superguide logo
GTST bevalling

Tranen bij GTST-kijkers na emotionele bevalling tienermoeder Demi

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Veel GTST-kijkers konden hun tranen gisterenavond niet meer bedwingen. Puberdochter Demi (Noa Zwan) van het Verduyn-gezin beviel van een zoontje en stond het baby'tje af aan de adoptieouders. Een heftig moment dat volgens kijkers perfect in beeld is gebracht.

Het begeleidende nummer van Jojo (Stephanie van Eer) was volgens kijkers ook erg goed gekozen. Ze deed auditie met een tekst gebaseerd op het verhaal van Demi. 

Demi bevalt

Demi raakte ongepland zwanger van Marwan, die niet wist dat ze minderjarig was. Na veel geworstel besloot Demi het kindje af te staan. Vader Julian zag dat niet zo zitten: hij was ook geadopteerd en had een slechte jeugd. Uiteindelijk kreeg hij, maar ook moeder Saskia, broer en zus én opa Henk de kleine Tom in handen. Dat is de naam die Demi haar kindje gaf.

Reacties van kijkers

Even geen zoveelste twist bij bad guy Ludo. Even geen behind the scenes-problemen. Nee: een ouderwetse tranentrekker, dat is wat veel kijkers zagen. "Ik heb nog nooit zoveel gehuild tijdens GTST", klinkt het in de reactie op Twitter. "Pffff deze aflevering, wat ontroerend... en dit liedje draait morgen iedere radiozender. Zo mooi!"

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder