GTST, Ludo Sanders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST, Ludo Sanders

Komt er deze week een einde aan GTST-avontuur Ludo Sanders?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Erik de Vogels karakter Ludo Sanders houdt al maanden de GTST-kijkers in zijn greep! Eerst was hij vermist, daarna zat hij moederziel alleen op een booreiland... maar zelfs na zijn spectaculaire redding is het nog altijd niet koek en ei. En dat bereikt nu zijn hoogte... uh dieptepunt!

Ludo Sanders keerde maanden geleden al terug naar Meerdijk, maar sindsdien is de keiharde zakenman psychisch nog niet teruggekeerd. Hij liegt tegen zijn eigen familieleden, zit urenlang alleen in bad zonder water in een ijskoude badkamer en draait zelfs door bij zijn eigen kleinkinderen!

Echtelijke ruzie

In de aflevering van donderdag 22 april, die sinds donderdag op Videoland staat, is zijn vrouw Janine (Caroline de Bruijn) het spuugzat. "Realiseer je eigenlijk wel dat wij ook een verschrikkelijke tijd achter de rug hebben?" vraagt ze vol wanhoop. "Denk je nu echt dat alles goed komt als jij als een kluizenaar blijft leven? Je bent doodongelukkig en lijkt wel een robot. Je mag nu gaan, maar je hoeft ook niet meer terug te komen." 

Plankgas langs de weg

Dit zijn mogelijk de laatste woorden die ze ooit tegen haar man heeft gezegd, want uiteindelijk loopt Ludo zonder wat te zeggen de villa uit. Hij stapt in de auto en dat is pas het begin. In de laatste secondes van de aflevering trapt de succesvolle zakenman keihard het gas in, terwijl hij langs de bomen zoeft met zijn ogen dicht. Het is de vraag of hij het dit keer weer overleeft. Een mens heeft immers geen zeven levens... Of nou ja, in GTST waarschijnlijk wel.

Komt er deze week een einde aan GTST-avontuur Ludo Sanders?

Of dit het einde is voor Ludo of dat hij simpelweg geheugenverlies krijgt, zien we hopelijk morgen in de aflevering van GTST op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder