GTST-acteurs Erik de Vogel en Caroline De Bruijn

Veronica Superguide logo
GTST-acteurs Erik de Vogel en Caroline De Bruijn

‘Ludo en Janine’ vertellen hoe lang ze nog in GTST blijven

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Erik de Vogel en Caroline De Bruijn zijn niet weg te slaan bij Goede Tijden, Slechte Tijden. De coryfeeën denken dat hun personages Ludo en Janine, in tegenstelling tot deze ex-soapies, nog wel even in Meerdijk blijven hangen.

In de zomerspecial van Veronica Superguide werd de twee gevraagd of ze niet eens in een andere film of serie willen spelen. “Als ze bellen voor een goede film, ben ik zeker geïnteresseerd”, vertelde Erik. “Maar ik denk dat vooral makers kiezen voor de veilige optie, in die zin dat ze niet snel geneigd zijn om een acteur te casten die al jaren in een soap speelt.

‘Al jarenlang eindeloos leuk’

Caroline heeft naast GTST wel in een paar jeugdfilms gespeeld. “Dat was een leuk uitstapje, maar in principe is het werk hetzelfde.” De actrice vindt het een groot pluspunt dat ze elke dag een ander verhaal speelt. “In een toneelstuk moet je soms wel 300 keer hetzelfde verhaal vertellen. Dat is bij ons niet zo. Het blijft eindeloos leuk om te doen, al jarenlang.

GTST-Cliffhanger

Ook gaven de twee vast een klein tipje van de sluier over de toekomst van Ludo en Janine en de spannende cliffhanger. “Trouwe kijkers weten dat Ludo een tijdje is weggeweestmaar tegen het einde van het seizoen is Ludo er weer bovenop.” Caroline liet weten dat Janine haar eigen weg is gegaan. “Van dat pad is ze niet meer af te brengen, wat gecombineerd met een nogal onverwachte samenwerking grote consequenties heeft.

Goede Tijden, Slechte Tijden is wekelijks om maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL 4 en Videoland. Meer GTST? Check hier hoe het met de kindsterretjes van de soap gaat.

Het hele interview lees je in de zomerspecial van Veronica Superguide.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder