Dirk Kuyt bij Ziggo Sport

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dirk Kuyt bij Ziggo Sport

Dirk Kuyt over zijn ‘facelift’-geruchten

|
|

Laatste update:

Begin dit jaar konden kijkers van Ziggo Sport (en later Humberto) hun ogen niet geloven! Wat was er in hemelsnaam met Dirk Kuyt gebeurd? De voetballer was bijna onherkenbaar waardoor veel mensen dachten dat hij zijn gezicht strak had laten trekken. De oud-voetballer reageert nu zélf op de geruchten.

Weekblad Story sprak de oud-international en zijn beruchte tv-optredens kwamen al snel ter sprake. Volgens Kuyt zelf heeft hij níet zijn hele gezicht laten verbouwen. “Dat is gewoon niet waar. Ik hoor wel dat mensen dat soort dingen roepen, maar dan denk ik: laat maar. Ik ben inmiddels wel wat gewend.”

EK, Tour én Olympische Spelen in de Sportzomer!

Dat de voetballer er anders uitziet dan vroeger valt niet te ontkennen, en Kuyt gaf toe wel een cosmetische ingreep te hebben gehad. “Ik heb wél een ooglidcorrectie laten doen bij beide ogen. Als ik moe was, of een wijntje had gedronken ging mijn ooglid hangen dus dat was nodig. Na de ingreep was mijn gezicht een beetje opgezwollen, net toen ik opnames met Ziggo Sport had.”

Win het weekend van je dromen!

Kuyt is de komende tijd regelmatig te zien op Ziggo Sport en we verwachten dat hij deze zomer regelmatig te zien is bij Studio Sportzomer en Humberto. Bij De Oranjezomer zien we hem niet zo snel aanschuiven, maar je weet nooit!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder