Angela de Jong en Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong en Humberto Tan

Angela de Jong ‘teleurgesteld’ in Humberto

|
|

Laatste update:

Deze weken is heel Nederland in de ban het Europees Kampioenschap voetbal. Aangezien je onmogelijk om Studio Europa, Humberto én De Oranjezomer heen kan neemt Angela de Jong de programma’s even onder de loep, en de kritiek is niet mals!

RTL Boulevard vroeg de bekende columniste wat ze van de voetbalprogramma’s vond. De Algemeen Dagblad-columniste was vooral verbaasd door Sjoerd van Ramshorst, die Studio Europa op een prettig losse wijze presenteert. “Ik vind hem een gezellige persoonlijkheid en een vakman!”

Over Humberto was De Jong een stuk minder te spreken. “De dagelijkse variant van Humberto, daar had ik als niet-voetbalfans eigenlijk mijn hoop op gevestigd. Nou zit daar ook best wel veel sport in, waarvan ik me soms afvraag: wat voegt dit toe? De echte voetbalfan zit bij NPO1.” Over De Oranjezomer is De Jong kort: “De verrassing is eraf…”

Humberto Tan versus Angela de Jong

De Jong was een nagel aan de doodskist van RTL Late Night, toen ze zich steeds hardop afvroeg hoe lang Humberto Tan dat programma nog kon blijven doen.” Nadat Twan Huys (zonder succes), Eva Jinek en Beau van Erven Dorens in het gat sprongen keerde Humberto begin dit jaar terug met zijn show... Humberto.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Dit keer was Angela stukken positiever, hoewel een sneer van de opiniediva nooit ver weg is!

Lees verder