Columniste Angela de Jong van het AD

Veronica Superguide logo
Columniste Angela de Jong van het AD

Angela de Jong smult van Wesley Sneijder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen weekend is het EK Voetbal begonnen (met een juichende koning als een van de hoogtepunten). Natuurlijk zat Angela de Jong ook voor de buis. En de alom gevreesde columniste heeft nu al een zwak voor Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart!

'Hemeltergend saai'

Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart zijn volgens Angela de Jong ‘zonder twijfel het kleurrijkste duo uit de analistenstal van Studio Europa’. “Deze Peppi en Kokki zijn wat mij betreft nu al een gouden greep te noemen”, schrijft zij in haar nieuwste column voor het AD. De aanwezigheid van de oud-internationals voorkomt dat de nabeschouwing verzandt in ‘een slaapverwekkend college hogere voetbalkunde en hemeltergend saaie tv’, aldus De Jong.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Achter Oranje

De charme van het analistenduo is dat Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart ondanks hun jetsetverleden lekker zichzelf zijn gebleven, zo stelt Angela de Jong. “Twee mannen die de dag doornemen voor hun caravan, biertje erbij, plaagstootje over en weer en ouwehoeren maar – dat sfeertje”, schrijft de columniste. Misschien is het de voetbalkoorts, maar als zelfs Angela de Jong enthousiast is weet je dat het hele land achter Oranje staat!

Lees verder