Kalvijn in Studio Europa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kalvijn in Studio Europa

Kijkers Studio Europa gaan los op Kalvijn: 'Zet zichzelf enorm voor lul'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Veel Studio Europa-kijkers zaten eerder vanavond met enige verbazing naar de EK-talkshow te kijken. YouTube-fenomeen Kalvijn zat er, maar deze boze kijkers vonden het not done, "een gast uitnodigen die niks van voetbal weet".

"Wat doet die Kalvijn aan tafel?", klonk het best vaak. De bekende YouTuber, die eerder dit jaar ook al de tongen losmaakte met zijn eigen tv-talkshow, krijgt echt de volle laag op twitter.

Kijkers gaan los op Kalvijn

Een aantal opmerkingen over Barcelona-speler Pedri vielen verkeerd. Volgens geërgerde kijkers blijkt daaruit dat 'ie geen enkel voetbalverstand heeft. "Wie bedacht heeft die Kalvijn aan tafel te doen moeten ze echt ontslaan." Nou, gezellig! Hieronder een greep uit meer van dit soort reacties...

De poule van Kalvijn

Kalvijn zat tussen Barcelona-assistent-trainer Alfred Schreuder en Rafael van der Vaart (het lieverdje van Angela de Jong) in. Die laatste reageerde verbaasd toen Kalvijn advies aan 'm vroeg voor zijn poule, waar 'ie laatste in staat. Hij vroeg zich af waar 'ie zijn punten op in moest zetten voor de 21:00 uur-wedstrijd van vandaag, Spanje - Polen. Rafael kreeg de lachers op zijn hand: "Je vraagt me serieus, bij Spanje - Polen, wat je in moet vullen?"

Kijkers Studio Europa gaan los op Kalvijn: 'Zet zichzelf enorm voor lul'

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder