Het lijkt erop dat Harry Styles prins Erik zal spelen in The Little Mermaid!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het lijkt erop dat Harry Styles prins Erik zal spelen in The Little Mermaid!

Deze zanger/acteur speelt prins Erik in De Kleine Zeemeermin

|
|

Laatste update:

De Kleine Zeemeermin Ariël trotseert vele gevaren voor prins Erik, en nu begrijpen we waaróm! De acteur die de knappe prins speelt in de remake is een wereldster!

Harry Styles werd na zijn deelname aan The X Factor gevraagd om deel te nemen aan het boybandje One Direction (misschien heb je er ooit van gehoord). Nu de megasuccesvolle groep voorlopig nog steeds een pauze heeft ingelast, zijn de verschillende leden bezig met van alles en nog wat. Hoogstwaarschijnlijk hoort daar voor Harry ook een uitstapje naar de diepzee bij!

Styles bracht in 2017 een succesvol album uit, en acteerde daarnaast in het oorlogsdrama Dunkirk (dat nu overigens nu op Netflix staat). Het had veel weg van een publiciteitsstunt, maar Styles bleek bijzonder aardig te kunnen acteren, en maakte een zeer goede indruk!

Prins Erik Presley

Styles was in de race om Elvis Presley te spelen, in een nieuwe biopic met Tom Hanks, maar verloor uiteindelijk van de vrij onbekende Austin Butler. Voor veel kijkers hoeft Styles gelukkig weinig te doen om een knappe prins te spelen; dat is hij min of meer al!

Het is nog niet 100% zeker, maar volgens sterke geruchten wordt er driftig onderhandeld tussen Styles en Disney. We weten dat de zeemeermin Ariel gespeeld wordt door zangeres Halle Bailey. Awkwafina en Jacob Tremblay zijn naar verluidt in de race om Botje en de luidruchtige zeemeeuw Jutter te spelen.

De slechterik van het stuk; de kwade Ursula, wordt waarschijnlijk gespeeld door Melissa McCarthy. De Kleine Zeemeermin wordt geregisseerd door Rob Marshall (Mary Poppins Returns), en de muziek wordt geschreven door Alan Menken.

Wie Ariels vader Triton speelt is nog onbekend. Ook weten we nog niet wie er in de schaal van de muzikale krab Sebastiaan kruipt. Dit laatste is essentieel, want zodra we aan Diep In De Zee denken, schudden we als bezetenen met onze schelpen-beha. Inderdaad: ook de heren, daar geven we niets om! Niets!

Als alles meezit komt de nieuwe The Little Mermaid eind volgend jaar uit. Een volledige lijst van alle live-action Disney-remakes vind je hier!

Lees verder