Medium Joke, tv-uitzendingen uit de hand

Veronica Superguide logo
Medium Joke, tv-uitzendingen uit de hand

12 keer dat een tv-uitzending volledig uit de hand liep

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Knip- en plakwerk is natuurlijk een piece of cake, maar soms gaat er op tv iets zo grandioos mis dat het er niet valt uit te knippen. En daar kunnen wij natuurlijk alleen maar van genieten. 

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

6. Medium Joke gelooft haar oren niet

Niemand bedriegt Joke, oké? Je gelooft erin of niet, maar deze Astro-dame is zeker niet gek! Een anonieme beller hield haar identiteit en die van haar overleden vader graag verborgen, maar daar had medium Joke geen boodschap aan. "Kijk eens naar me! Waarom lieg je tegen mij? Niemand, maar dan ook niémand liegt tegen mij'." Het gesprek was daarmee direct finito net als later het hele genre.

5. College Tour wordt stopgezet

College Tour en Twan Huys zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar ontwerper Daan Roosegaarde zal je daar niet snel meer zien. Hij werd neergezet als een enorme narcist en dat liet hij zich geen tweede keer zeggen. "Jezus. Wat zijn we aan het zeiken. Dat meen ik echt. Zullen we anders gewoon stoppen of zoiets, want ik vind dit een beetje zéikerig." Uiteindelijk voegde Daan daad bij het woord en stapte hij letterlijk op voor een 'plaspauze'. Dag uitzending! 

4. WIDM gaat stapje te ver

De makers van Wie is de Mol? gaan normaal gesproken niet over één nacht ijs als het om de voorbereidingen spannende opdrachten gaat, maar toch gaat er weleens wat mis. En dat kan behoorlijke gevolgen hebben! Janine Abbring durfde het aan om van elf meter hoog in het water te springen, maar kon vanaf dat moment een finaleplaats wel op haar buik schrijven. De journalist verbrijzelde namelijk een rugwervel waardoor de uitzending tijdelijk 'on hold' werd gezet.

3. Patty Brard is laaiend

Patty Brard staat nu vooral bekend als die gezellige tv-tante, maar onderschat haar niet! In haar eigen reallifesoap (en dan gaan we alweer terug naar 2003) kon ze haar woede jegens Nico Dijkshoorn niet meer verborgen houden. Hij moest en zou ten onder gaan na het publiceren van een zogenoemde voorpublicatie van haar biografie. "Daar ga ik je op aanpakken, lul", aldus Patty bij wie nog net geen stoom uit haar oren komt.

2. Fajah Lourens botst met haar 'dochter'

Fajah Lourens was echt niet alleen in GTST een pittige tante, zo bewees ze wel tijdens de opnames van Vier handen op een buik. Ze kon het niet uitstaan dat 'haar tienermoeder' alle klusjes maar van zich af schoof. "De hele wereld werkt niet alleen voor jou. Je moet gewoon normaal doen." Tot tweemaal toe vlogen de presentatrice en de zwangere puber elkaar in de haren. Al zegt de titel van de show anders: ze hadden beter hun handen op hun eigen buik konden houden.

1. DWDD is niet zo gezellig meer

Als blikken konden doden, weten we niet hoelang journaliste Mildred Roethof het nog had volgehouden. Haar 'goedbedoelde' item stuitte namelijk op flinke kritiek aan de tafel van Matthijs. Zelfs de ervaren talkshowhost kreeg (met de hulp van Arie Boomsma) geen orde meer in de zaak en het liep dan ook uit in een felle ruzie. Die kan zo de geschiedenisboeken in!

Lees verder