Fajah Lourens, GTST, exit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fajah Lourens, GTST, exit

Fajah Lourens vertelt over GTST-exit: 'Ik dacht dat ik GTST niet meer nodig had'

|
|

Laatste update:

Fajah Lourens speelde van 2002 tot 2005 de rol van Yasmin Sanders-Fuentes in Goede Tijden, Slechte Tijden. De voormalig actrice blikt nu in de zomerse talkshow terug op die tijd. 

Froukje de Both wil weten waarom Fajah misschien wel op het hoogtepunt van haar carrière wilde stoppen. "Zo populair als ik was, zo rebels was ik ook", blikt ze terug op die tijd. "Ik was heel ongeduldig, heel jong nog en heel opstandig. Als een regisseur dan iets deed wat ik niet heel leuk vond, kon ik meteen zeggen dat ik de serie uit wilde." 

Geen terugkeer

Een bepaald akkefietje op de set (al heeft het geld er ook wel mee te maken gehad) was dan ook de aanleiding om de knoop door te hakken. "Ik had het helemaal gehad en ik weet nog dat ik zei: 'ik wil de serie uit' en toen kreeg ik te horen: 'moet je daar niet nog een nachtje over slapen?'" Dat deed ze dan ook. "De volgende dag zei ik: 'Ik wil de serie uit en ik wil dood. Dan weet ik tenminste zeker dat ik nooit meer terugkom." En dat einde heeft haar karakter Yasmin dan ook gehad!

Concurrentie van Yolanthe 

Fajah weet wel waaraan die houding lag. "Ik had een soort arrogantie dat ik GTST niet meer nodig had. Ik ben achteraf veel te vroeg weggegaan." De rollen, die ze dacht te krijgen na GTST, bleven namelijk uit. "Op het moment dat ik wegging, kwam Yolanthe in Onderweg naar Morgen en alle audities die ik toen deed, deed zij ook en zij kreeg ze allemaal." Beluister hieronder de derde aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden.

Heb je de eerste twee afleveringen gemist? Beluister ze hier en hier terug.

Lees verder