Spider-Man 2, Happy Feet en E.T.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man 2, Happy Feet en E.T.

Deze films komen op tv tijdens de kerstdagen!

|
|

Laatste update:

Het is bijna weer kerst en dat betekent dat er weer veel films op tv komen. Verzuip je al een beetje in het aanbod? Wij hebben de beste keuzes voor je op een rijtje gezet. Romcoms, familiefilms en actiefilms: dit is er op Eerste en Tweede Kerstdag te zien op tv!

25 december

Hachi: A Dog's Tale - 14:35 uur op SBS6

Zin om een potje te janken tijdens kerst? Dan is dit de goede film om te kijken, want bij Hachi hou je je ogen niet droog... Hachi is een trouwe hond die niet van zijn baasjes zijde afwijkt. Maar op een dag komt zijn baasje niet meer terug. Voor negen jaar lang bezoekt de hond het station om op hem te wachten, maar tevergeefs: Hachi zit te wachten op iemand die al is overleden. Heartbreaking!

Spider-Man 2 - 20.30 uur op RTL 7

Deze kerst kun je gewoon samen met Peter Parker vieren! De superheld besluit om geen Spider-Man meer te zijn en een gewoon, burgerlijk leven te leiden. Op de New Yorkse Empire State Universiteit ontmoet hij Dr. Otto Octavius die door een mislukte wetenschappelijke proef met tentakels veranderd is in Doctor Octopus. Peter moet de wereld redden van deze schurk en daarvoor zal hij z'n Spider-Man-pakkie toch weer aan moeten trekken! Bekijk hier alle Spider-Man-films gerankt van slechtste naar beste.

Soof 2 -  20.30 uur op RTL 4

Het leven van Soof staat weer op z'n kop nadat de relatie met Kasper op de klippen loopt én hij in no-time een nieuwe vlam heeft gevonden. Tja, dan wordt Soof al snel jaloers en opeens gaat alles mis. Kooksoof wil niet meer, de kinderen zijn volop aan het puberen en de timing met Jim Cole is zoals altijd weer verkeerd. Maar knappe chefkok Bauke maakt dat allemaal iets verdraaglijker. 

Love Actually - 20.30 uur op Net5

Natuurlijk komt dé romantische kerstfilm Love Actually ook op tv! Verschillende personen vinden de liefde op momenten en plekken waar ze die niet zouden verwachten en het is meteen liefde op het eerste gezicht. Met een geweldige cast om bij weg te zwijmelen! De film staat ook op ons lijstje met de 9 beste kerstfilms ooit

Slumdog Millionaire - 22.10 uur op NPO 3

Stel je voor: een miljoen euro winnen... Dat zou kerst nóg leuker maken! Jamal Malik besluit om mee te doen aan de Hindi versie van Who Wants To Be A Millionaire. Als je alle vragen goed hebt, win je een hele hoop geld. Het lijkt onmogelijk dat een weeskind van de straat dit zou kunnen winnen, maar het lukt Jamal en de politie is er van overtuigd dat hij de boel oplicht. Aan de hand van verhalen over zijn pittige leven gaat Jamal zijn onschuld bewijzen. 

26 december

The Witches - 14.35 uur op Net5

Luke komt per ongeluk in een hotel vol heksen terecht en ze hebben kwaadaardige plannen voor de wereld. Wanneer hij ze aan het afluisteren is, veranderen ze hem in een schattig muisje. Dat is natuurlijk heel erg lastig als je alles op alles moet zetten om de wereld te redden van deze vreselijke heksen...

E.T. the Extra-Terrestrial - 16.25 uur op Net5

Kerst draait om liefde, familie en vriendschap. En dat laatste komt vooral naar voren in deze klassieker. Elliot vindt namelijk een buitenaards wezentje in Los Angeles en hij besluit om hem te houden en E.T. te noemen. Ze krijgen een enorm hechte band en worden best buddies, maar toch mist E.T. iets. Hij mist zijn thuis... Bekijk ook de 10 beste films die nu op Netflix staan!

Four Christmases - 20.30 uur op Net5

Kate en Brad zijn een fantastisch stel en alles lijkt perfect te gaan in hun relatie. Maar de schoonouders gooien roet in het eten. Alle ouders zijn gescheiden maar willen wel allemaal dat het koppel met kerst bij hen op visite komt. Hoe vier je kerst bij 4 verschillende families als je maar twee dagen hebt!? 

Shrek 2 - 20.30 uur op RTL 5

Er hangt liefde (en een vieze ogre-stank) in de lucht! De twee ogres Shrek en Fiona zijn samen op huwelijksreis geweest. De nieuwe stap in hun relatie wordt het ontmoeten van de schoonouders, maar Fiona's ouders hebben geen idee wat voor 'monster' hun dochter aan de haak heeft geslagen: een zware ogre met slechte hygiëne en een ezel als beste vriend. 

Happy Feet 2 - 20.30 uur op SBS 9

Sneeuw in Nederland tijdens kerst hoeven we dit jaar niet te verwachten, daarom reizen we maar met Mumble mee naar Antarctica. De kleine pinguïn heeft naast een danstalent ook een probleem. Zijn eigen zoon Erik is namelijk bang om te dansen! Misschien zit het dansen dan niet in de genen, maar de dapperheid om jezelf te zijn heeft het zoontje zeker wél van Mumble overgenomen.  

Zit je nou liever met een bak popcorn in de bioscoop tijdens kerst? Dit zijn de bioscoopreleases van december 2019!

Lees verder