• Nieuws

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix, part 2

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix, part 2

Zit je vakantie er al bijna op, of ben je nog maar net begonnen met relaxen? Netflix gaat gewoon lekker door met nieuwe films en series. Check hier het nieuwe aanbod voor de tweede helft van augustus!

Films

To All The Boys I’ve Loved Before

Lara Jean heeft de gewoonte om geheime brieven te schrijven naar de jongens op wie ze verliefd is (geweest). Geen enkel probleem, totdat dit kalverliefdeproza ineens verdwijnt uit haar kamer! Op de een of andere manier hebben de jongens de brieven te pakken gekregen, waarna vele ongemakkelijke situaties volgen. Tienerromantiek, gebaseerd op de populaire roman van Jenny Han. To All The Boys I’ve Loved Before zie je vanaf 17 augustus.

Guardians Of The Galaxy 2

Dit (ooit) obscure superheldenteam is de intergalactische tegenhanger van The Avengers! Spectaculaire actie en melige onderbroekenlol wisselen elkaar af in deze succesvolle scfi/superheldenblockbuster. Beschikbaar vanaf 17 augustus.

Pirates Of The Caribbean: Salazar’s Revenge

Alweer de vijfde film uit de succesvolle Pirates Of The Caribbean-reeks, met Johnny Depp als de onverbeterlijke kapitein Jack Sparrow. Hoewel Salazar’s Revenge (in Amerika ‘Dead Men Tell No Tales) iets minder succesvol was dan zijn voorgangers, lijkt er al schot te zitten in een nieuwe aflevering! Je ziet Salazar’s Revenge, met een hoofdrol voor Javier Bardem, vanaf 24 augustus.

Logan Lucky

Twee boerenkinkels (Channing Tatum en Adam Driver) proberen de kraak van hun leven te zetten: ze willen al het geld van een NASCAR-circuit jatten. Actie ontmoet country, in het hilarische Logan Lucky. Naast Tatum en Driver heeft de film een all-star-cast, met o.a. Daniel Craig, Katie Holmes, Sebastian Stan en Hilary Swank. Logan Lucky staat vanaf 26 augustus op Netflix.

Series

Ozark

Accountant Marty Byrde (Jason Bateman) duikt met zijn gezin onder in de Ozarks; een rustig, moeilijk te bereiken gebied in de Verenigde Staten. Na een fout zitten Mexicaanse criminelen achter hem aan, en Byrde probeert de schijn op te houden terwijl hij de kartels terug probeert te betalen. Al snel raakt het rekentalent wéér verstrengeld in de onderwereld, in deze spannende serie. Het tweede seizoen begint op 31 augustus.

Ghoul

Netflix is hard bezig met internationale producties, en Ghoul is er daar één van. In deze Indiase miniserie wordt een gevaarlijke terrorist ondervraagd door de geheime dienst. Deze ‘Ali Saeed’ lijkt zich helemaal niet druk te maken, en weet de situatie telkens om te draaien. Al snel blijkt waarom: het is een kwaadaardig, bovennatuurlijk wezen! Je ziet Ghoul vanaf 24 augustus.

The Innocents

Twee tieners, Harry en June (Percelle Ascott en Sorcha Groundsell), vluchten weg van hun strenge families, om samen het geluk te vinden. De situatie wordt nóg lastiger als June speciale krachten blijkt te hebben. Het blijkt een tiener met vele gezichten! Hun gezinsleden zetten de achtervolging in, en dat geldt ook voor de mysterieuze professor Halvorson (Guy Pearce). The Innocents check je vanaf 24 augustus.

Net terug van vakantie en nog geen tijd gehad om het aanbod van augustus te checken? Deze films en serie verschenen eerder deze maand!