Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Veronica Superguide logo
Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vervelen is er niet bij deze vakantie. Netflix heeft in de eerste helft van augustus namelijk weer een geweldig aanbod van films en series. Pak je agenda er maar vast bij!

Films

Beauty and the Beast

De Disney-klassieker uit 1991 werd vorig jaar opnieuw tot leven gewekt. Het resultaat is een betoverende sprookjesfilm met hoofdrollen voor Emma Watson en Dan Stevens! Verschijnt op 3 augustus.

Like Father

Kristen Bell (The Good Place) en Kelsey Grammer (Frasier) bundelen de krachten in de Netflix-komedie Like Father. Hierin besluit een ambitieuze workaholic haar vader mee te nemen op huwelijksreis nadat ze door haar verloofde in de steek is gelaten bij het altaar. Verschijnt op 3 augustus.

The Package

In The Package loopt een kampeertripje van een stel vrienden gruwelijk uit de hand. Verwacht een lekker ranzige tienerkomedie in de traditie van American Pie! Verschijnt op 10 augustus.

Series

Shooter - Seizoen 3

Het derde seizoen van de spannende actieserie Shooter is inmiddels in volle gang. Hierin komt het tot een ultieme confrontatie tussen Bob Lee en de sadistische schurk Solotov! Vanaf 3 augustus verschijnt er iedere week weer een nieuwe aflevering.

I am a Killer - Seizoen 1

In deze documentaireserie worden veroordeelde moordenaars geïnterviewd achter tralies. Te zien vanaf 3 augustus.
Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

The Originals - Seizoen 5 (finale)

Komende maand verschijnt ook de finale van het vijfde seizoen van The Originals. Hierin probeert Klaus het leven van Hope te redden. Te zien op 6 augustus.

Better Call Saul - Seizoen 4

Bob Odenkirk keert terug als Jimmy McGill in Better Call Saul. In het vierde seizoen van deze Breaking Bad spin-off raakt de louche advocaat steeds verder op het criminele pad. Te zien vanaf 7 augustus. 

Insatiable - Seizoen 1

Een scholiere die gepest wordt vanwege haar gewicht neemt wraak op haar plaaggeesten. Insatiable is nog niet eens uit, maar roept nu al hevige reacties op! Te zien vanaf 10 augustus.

Doctor Who - Seizoen 10

Deze maand verschijnt ook het tiende seizoen van de sciencefictionklassieker Doctor Who. Hierin neemt de titelheld (gespeeld door Peter Capaldi) het op tegen een buitenaardse dreiging.Te zien vanaf 15 augustus.

Lees verder