Deze dragqueen kon tenen niet meer voelen na Make Up Your Mind

make up your mind
© Rob Jacobs/RTL Nederland

Soy Kroon mag zichzelf de winnaar noemen van Make Up Your Mind.  Wat was hij prachtig als de glamoureuze Dee Dee Star! Maar ja... Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Na de finale had de 26-jarige acteur vijf dagen (!) geen gevoel in zijn tenen. Dat vertelt hij aan RTL Boulevard... 

'Vijf dagen geen gevoel in mijn tenen'

Het gaat lekker met Soy. Vorige maand blies deze rising star de kijkers omver met zijn optreden in The Passion, en nu wint hij de finale van Make Up Your Mind. Daar moest hij dus wel even van herstellen: "Ik heb vijf dagen na de finale geen gevoel gehad in m'n tenen. Het was zo erg, dat ik de huisarts heb gebeld. Die vroeg: 'Wat heb je dan gedaan?' Toen zei ik: "Ja, dat is een heel lang verhaal..." 

'Hoge hakken zijn vreselijk!'

Net zoals dat alle BN'ers na hun deelname aan The Masked Singer heel hard roepen hoe warm dat afgrijselijke masker is, zo roepen de BN'ers uit Make Up Your Mind hoe pijnlijk die hoge hakken wel niet zijn. Heel voorspelbaar, maar ook heel begrijpelijk.

Jan Slagter

Alle respect! Als zelfs een jonge god als Soy Kroon al moet revalideren na een optreden als dragqueen, kun je je wel voorstellen hoe zwaar het moet zijn voor een TV-veteraan zoals Jan Slagter. De voorman van Omroep MAX verbaasde vriend en vijand door bij Make Up Your Mind op te draven.

Het eerste 'seizoen' van Make Up Your Mind bestond slechts uit een aflevering. De opvolger telt vijf afleveringen en twintig bekende Nederlanders. De finale is net achter de rug. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.