Déze BN’er was de grote verrassing in Make Up Your Mind

Make up your Mind
© RTL

In de spannende finale van Make Up Your Mind werden alle overgebleven dragqueens onthuld! Maar het programma had nog meer verrassingen in petto: niemand minder dan Jan Slagter gaf aan het einde van de show een optreden als mystery guest.

Jan Slagter als mystery guest 

Vorig jaar won Barry Atsma de show, dit keer ging acteur Soy Kroon met de winst naar huis. Atsma kreeg de prijs uitgereikt door mystery guest Peter R. de Vries. Omroep MAX-baas Slagter vervulde dit jaar die rol. "Ik heb echt alles gegeven. Het was een enorme ervaring en waar ik ontzettend veel respect voor heb, zijn de make-up artiesten. Ik herkende mezelf niet meer", vertelde Jan. 

 

Jan Slagter in Make Up Your Mind
© RTL

Peter R. de Vries als inspiratie

Waarom Jan meedeed aan het programma? "Hoe gek het ook mag klinken: toen ik hoorde dat Peter R. de Vries dat ook had gedaan, dacht ik: dan moet ik dat ook doen."

 

Make Up Your Mind

In Make Up Your Mind moeten twee teams onder leiding van Fred van Leer en Nikkie de Jager raden wie de bekende Nederlanders zijn die schuilgaan achter de make-up. Het programma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en is bedacht door zijn partner Herald Adolfs. 

Het eerste 'seizoen' bestond slechts uit een aflevering. De opvolger telt vijf afleveringen en twintig bekende Nederlanders.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.