Deze BN’ers zitten op de bank in Linda’s Zomerweek

Veronica Superguide logo
Deze BN’ers zitten op de bank in Linda’s Zomerweek

Deze BN’ers zitten op de bank in Linda’s Zomerweek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het interviewprogramma Linda’s Zomerweek is elke zomer vaste prik! Linda de Mol interviewt bekende gasten over hun carrière én persoonlijk leven. Welke? Dat heeft RTL4 zojuist bekendgemaakt.

In de eerste aflevering schuiven misdaadjournalist John van den Heuvel en zangeres Ilse DeLange aan. Van den Heuvel werd onlangs serieus met de dood bedreigd door een motorclub. Volgens de politie stond er zelfs een fors geldbedrag op zijn hoofd. Ilse DeLange kende veel succes met The Common Linnets, als jurylid bij The Voice én in de Amerikaanse dramaserie Nashville.

Mollen onder elkaar

De tweede aflevering bezoekt Kajsa Ollongren, Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de studio. Tijdens deze sessie zit ook Linda’s neef Johnny de Mol op de bank. De winnar van de Gouden Televizier-Ring én de Zilveren Televizier-Ster was te zien in het aangrijpende De Reis Van Je Leven. Dit najaar verkast de presentator naar SBS6, waar hij met Yolanthe Sneijder een nieuwe talentenjacht presenteert: The Talent Project.

Winnaars!

In de derde aflevering staan twee absolute winnaars centraal. Schaatser Kjeld Nuis pakte op de Olympische Spelen van Pyeongchang twee gouden medailles. Ilse Warringa’s comedyserie De Luizenmoeder verbrak zo’n beetje alle kijkcijferrecords die er bestaan. Foute Vriendinnen doet ze trouwens ook erg leuk!

Moordvrouw

De vierde show wordt bezocht door Wendy van Dijk en Jochem Myjer. Horen we in augustus meer over een mogelijk nieuw seizoen Moordvrouw? Zo kan de spannende serie toch niet eindigen!?

Vuurwerk

De laatste uitzending belooft een pittige te worden. Sophie Hilbrand is te gast, maar opvallender is de aanwezigheid van Johan Derksen. Derksen maakte ooit een behoorlijk ranzige opmerking over de presentatrice, die later in haar magazine keihard terugsloeg!

Dat belooft wat! Linda’s Zomerweek wordt in augustus uitgezonden op RTL4.

Lees verder