Gemist: Foute Vriendin Anniek Pheifer werkt dronken in de slijterij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Foute Vriendin Anniek Pheifer werkt dronken in de slijterij

Gemist: Foute Vriendin Anniek Pheifer werkt dronken in de slijterij

|
|

Laatste update:

De Foute Vriendinnen zetten alles op alles om elkaar eens even goed voor lul te zetten. Klanten uitschelden, ruzie maken; er wordt zelfs met schoenen gegooid!

In deze vrouwelijke versie van Foute Vrienden zetten Ilse ‘Juf Ank’ Warringa, Annemarie Jung, Anniek Pheifer, Tina de Bruin en Jelka van Houten elkaar extreem lullige wijze voor het blok. De actrices krijgen de meest gênante opdrachten die ze schaamteloos moeten uitvoeren.

Ik wist niet dat je boos werd

De foute vriendinnen laten Tina de Bruin (Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen) een paar vrouwen de schoenenwinkel uitjagen. Prikken met de schoenlepel, gooien met moccassins; alles wordt in de strijd gegooid!

Anniek Pheifer heeft het ook zwaar te verduren. Als verkoopster in een slijterij moet ze klanten uitmaken voor ‘zuiplap’. Als dat nog niet ongemakkelijk genoeg blijkt, moet ze in recordtempo een kwade dronk ontwikkelen! ‘Zeg nou gewoon wat je wil!’

Foute Vriendinnen trok gisteravond een magere 181.000 kijkers, ten opzichte van ongeveer 250.000 vorige week. De dames verdienen met hun verschrikkelijke gênanteriën zeker een groter publiek! Tijdens het debuut vorige week ging het er ook al keihard aan toe!

En verder

Op NPO1 werd The Great British Bake Off goed bekeken, door bijna 900.000 zoetekauwen. M, de talkshow van Margriet van der Linden, kende een behoorlijke opleving. Woensdag was het aantal kijkers gedaald tot 543.000, gisteren waren het er 637.000. Het zijn er nog steeds minder dan vorige week, maar het is een fijne opsteker.

De hele aflevering van Foute Vriendinnen kijk je terug bij RTLXL.

Lees verder