Gemist: Moordvrouw laat kijkers ademloos achter

Veronica Superguide logo
Gemist: Moordvrouw laat kijkers ademloos achter

Gemist: Moordvrouw laat kijkers ademloos achter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wendy van Dijk beloofde al dat het een heftige aflevering zou worden. Daar bleek geen woord van gelogen! (Let op: bevat spoilers!)

Hacker

“Officiële waarschuwing: Moordvrouw vanavond is de heftigste aflevering van de afgelopen seizoenen”, schreef Wendy van Dijk gisteren op haar Instagram-pagina. Dat was geen loze belofte. De fans moesten namelijk afscheid nemen van Liselotte van Kempen, een populair personage dat al sinds het tweede seizoen een belangrijke rol speelt in de politieserie. Zij is vermoord door de mysterieuze hacker Polaris. Op Twitter werd geschokt gereageerd op de vroegtijdige dood van Liselotte.

Zakdoekje

Het afscheid viel niet alleen de fans zwaar. Ook de cast was in tranen door de moord op Liselotte. Fockeline Ouwerkerk, de actrice die vijf jaar lang te zien was in de rol van Liselotte, deelde op Instagram een video die vlak na de opnames is gemaakt. Daarin is te zien hoe Fockeline en Wendy elkaar proberen te troosten. ‘We hebben alleen maar gehuild’, onthult Wendy. "Niet meer huilen, ik ben niet weg!", voegt Fockeline daar aan toe. Heeft er iemand nog een zakdoekje voor ons, er zit een stofje in ons oog…

De spraakmakende aflevering is terug te zien via RTL XL!

Lees verder