Déze BN'er was dragqueen Carry Vanity in Make Up Your Mind

carry vanity make up your mind

Vier dragqueens wisten het einde van de vierde aflevering van Make Up Your Mind niet te halen. De laatste afvaller van de avond was Carry Vanity. We vertellen je graag welke BN’er er verstopt zat achter de make-up.

Carry Vanity is… Martine van Os!

Vijf BN’ers betraden vanavond het podium van Make Up Your Mind. Ook in deze vierde aflevering moest het merendeel echter meteen weer het veld ruimen… Maar liefst vier van hen werden linea recta naar huis gestuurd door de vakjury. De laatste afvaller van de avond was Carry Vanity. En dat bleek niemand minder te zijn dan Martine van Os!

carry vanity make up your mind martine van os zoon
© RTL 4

Verrassend genoeg hadden de panelleden, Fred van Leer, Nikkie de Jager, Dave von Raven en Irene Moors, het allemaal goed! Zij herkenden allemaal Martine onder de grote pruik en de door haar zoon ontworpen outfit.

De laatste afvaller in Make Up Your Mind

Martine was de vierde afvaller van de avond. Zij werd als allerlaatste dragqueen van de avond naar huis gestuurd. De presentatrice is echter in goed gezelschap! We vertellen je graag wie er schuilgingen achter de maquillage van de andere afvallers: Tina Lady, Valery Porter en GG L’Amour.

 

Van de vijf deelnemers ging er – in tegenstelling tot vorige week –  slechts eentje door naar de grote finale: Alexis Star. Spannend! Ter voorbereiding vragen we je gezellig met ons mee te speculeren over de identiteit van twee andere finalisten: Juicy Andrews en Kiki Diamond!

 

 

Make Up Your Mind zie je elke zaterdag om 21:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.