Déze BN'er was dragqueen Valery Porter in Make Up Your Mind

valery porter make up your mind

Het team van Make Up Your Mind leverde vanavond in de vierde aflevering weer vakwerk af! Welke BN’er was in het programma te zien als Valery Porter? We vertellen je graag wie vanavond helaas als tweede naar huis moest.

Valery Porter is… Jamie Trenité!

Vijf BN’ers betraden vanavond het podium van Make Up Your Mind. Ook in deze vierde aflevering moet het merendeel echter meteen weer het veld ruimen… De tweede afvaller van de avond was Valery Porter. En dat bleek niemand minder te zijn dan Jamie Trenité!

valery porter make up your mind jamie trenité
© RTL 4

Helaas wist Jamie de lipsync-ronde niet te overleven. Het was vervolgens aan panelleden om te raden wie er schuilging achter het heerlijke flamboyante kostuum. En dat hadden alleen Nikkie de Jager en Dave von Raven goed: zij doorzagen de vermomming van Jamie! Fred van Leer en Irene Moors gokten in plaats daarvan op Jamies RTL Boulevard-collega Luuk Ikink.

De vierde aflevering van Make Up Your Mind

Jamie was de tweede afvaller in de vierde aflevering van Make Up Your Mind. Wie er als eerste naar huis gestuurd werd? Hier lees je welke BN’er er schuil ging achter Tiny Lady. Ook leuk: speculeer hier mee over de identiteit van Juicy Andrews en Kiki Diamond, die je beiden terugziet in de finale.

 

Make Up Your Mind zie je elke zaterdag om 21:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.