Déze BN'er was dragqueen Tina Lady in Make Up Your Mind

tina lady make up your mind

Het was vanavond alweer tijd voor de vierde aflevering van Make Up Your Mind. Van de vijf dragqueens die werden voorgesteld, moeten er meteen alweer vier afvallen… Te beginnen met: Tina Lady. Welke BN’er zat er verstopt achter de make-up?

Tina Lady is… Gerard Ekdom!

De eerste dragqueen die afviel in de vierde aflevering van Make Up Your Mind was Tina Lady. Wie o wie was het? Tina Lady bleek niemand minder dan Gerard Ekdom te zijn!

tina lady make up your mind gerard ekdom
© RTL 4

Fred van Leer en Irene Moors hadden slechts een vaag idee wie er onder de fabuleuze maquillage verstopt zat. Uiteindelijk gaf de hoed in de vorm van een cd de doorslag voor Nikkie de Jager, Dave von Raven. Zij wisten goed te raden dat het om Gerard ging!

De grote finale van Make Up Your Mind

Er werden in deze Make Up Your Mind-aflevering wederom vijf dragqueens aan ons voorgesteld. Van deze deelnemers gaat er slechts eentje door naar de grote finale. Wie deze dragqueen is, blijft nog even geheim. Hier speculeer je gezellig met ons mee over de identiteit van twee van hen: Juicy Andrews en Kiki Diamond!

 

Make Up Your Mind zie je elke zaterdag om 21:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.