Déze BN'er was dragqueen GG L’Amour in Make Up Your Mind

gg l'amour make up your mind

Jammer genoeg werd GG L’Amour zojuist naar huis gestuurd in de vierde aflevering van Make Up Your Mind. Welke BN’er moest zich onthullen? Scrol snel verder voor het verlossende antwoord!

GG L’amour is… Leco van Zadelhoff!

Wat een slagveld weer in Make Up Your Mind! Zojuist moest de derde afvaller van de avond zich onthullen. We houden je niet langer in spanning: GG L’Amour bleek niemand minder dan Leco van Zadelhoff te zijn!

gg l'amour make up your mind leco van zadelhoff
© RTL 4

Leco was onherkenbaar door de geweldige make-up en de roze outfit. Nikkie de Jager, Dave von Raven en Irene Moors zaten er compleet naast. Zelfs Fred van Leer herkende hem niet! De jury dacht namelijk aan John Williams of Robert ten Brink.

De afvallers van Make Up Your Mind

Leco was de derde afvaller van de avond. Hij presteerde volgens de vakjury, onder leiding van Envy Peru, net iets minder goed in de lipsync-ronde. Eerder werden ook al twee concullega's naar huis gestuurd. Benieuwd om welke BN’ers het ging? Hier lees je wie in de huid van Tina Lady was gekropen en hier vertellen we je welke BN’er onthuld werd als Valery Porter.

 

Krijg je geen genoeg van het succesvolle RTL 4-programma? Speculeer dan lekker met ons mee over de identiteit van Juicy Andrews en Kiki Diamond, die je beiden terugziet in de finale.

 

Make Up Your Mind zie je elke zaterdag om 21:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.