Deze bewoner moest Big Brother verlaten: 'Heb me laten meeslepen'

Door Cintha Rood
Big Brother

Zaterdagavond moest weer een bewoner van het Big Brother-huis zijn of haar koffers pakken. En dat werd een emotionele exit.

Let op! Er volgen spoilers voor de Big Brother-uitzending van vanavond.

Dit weekend lag de presentatie weer in handen van Peter Van de Veire en Bridget Maasland: Geraldine Kemper heeft nog steeds corona. De afgelopen week was voor sommige Big Brother-bewoners extra heftig. Tobias moest zelfs naar het ziekenhuis met een gebroken voet, maar werd óók als meest waardevolle bewoner aangewezen door kijkers. Vera daarentegen was de minst waardevolle volgens de stemmen, waar ze erg door in de war was.

Deze bewoner moest Big Brother verlaten: 'Heb me laten meeslepen'

Weer niet naar huis

Ook werden de nominaties bekendgemaakt: Dimitri, Nawal en Salar waren de Sjaak. Nawal hoefde sowieso niet naar huis. De Vlaamse Big Brother-bewoonster was dolblij. Het waren toch al twee emotionele weken voor haar: vorige week moest ze afscheid nemen van een vriendin én was ze ook al genomineerd. Dimitri en Salar bleven over als potentiële afvallers en zaten op het puntje van hun stoel.

Deze bewoner moest Big Brother verlaten: 'Heb me laten meeslepen'

Deze persoon moest Big Brother verlaten

Het bleek een keiharde exit voor Dimitri, en hij was er ondersteboven van. “Ja, spijtig”, aldus een geëmotioneerde Dimitri. “Je maakt een bende vrienden en wil natuurlijk niet naar huis. De afgelopen weken waren niet top. Omdat ik mezelf van een andere kant heb laten zien, wat ik niet wou. Dat ik me heb laten meeslepen door anderen en keuzes heb gemaakt die ik niet wilde maken. Dat ik op Salar heb gestemd.”

Deze bewoner moest Big Brother verlaten: 'Heb me laten meeslepen'

Kijkers vroegen zich vooral af hoe het met de relatie tussen Dimitri en Vera zou gaan, nu hij het huis heeft verlaten.

Er zijn al meer kandidaten die hun koffers moesten pakken. En weet je eigenlijk hoe de bewoners van Big Brother hun rekeningen betalen terwijl ze in het huis zitten?

Big Brother kijk je elke werkdag om 20:30 uur op RTL5, en op zaterdag om 20:00 uur. De livestream is op Videoland 24/7 te volgen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.