Keert Tobias terug in het Big Brother-huis?

Tobias valt flauw van de pijn in Big Brother

Big Brother-kandidaat Tobias zit in een soort heftige wel/niet-relatie met Grace. Sinds gisteren heeft de arme deelnemer óók een knipperlichtrelatie met zijn eigen enkel. Tijdens het sporten kwam hij lelijk ten val, en viel hij zelfs flauw. Kijkers vragen zich af of hij nog door kan gaan met Big Brother, en nu is er een antwoord!

Tijdens een oefening zakte Tobias door zijn enkel, waarna hij van de pijn een paar keer een wegtrekken kreeg. Reden genoeg om hem maar het ziekenhuis te sturen. Kijkers waren bang dat Tobias het huis zou verlaten, maar Big Brother liet op het TV-scherm weten dat hij binnenkort weer terugkomt.

Big Brother: Tobias in de kreukels

Waarschijnlijk moet Tobias een paar dagen in quarantaine, dus wanneer we hem weer terugzien is nog niet bekend. We zijn ook benieuwd hoe hij sommige opdrachten moet doen met zijn beschadigde enkel, maar het is mooi dat de schade blijkbaar meevalt.

Eerder deze week was er flinke ophef in het Big Brother-huis. Big Brother himself moest ingrijpen omdat deelnemers Kristof en Dimitri racistische en discriminerende grappen maakten.

Vanavond wordt duidelijk wie de nieuwe afvaller wordt in Big Brother 2022. De kijkers kunnen kiezen uit Nawel, Eveline en Julio.

Je ziet Big Brother elke werkdag om 20:30 uur op RTL5, en op zaterdag om 20:00 uur. De livestream is op Videoland 24/7 te volgen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.