Narcos Mexico seizoen 2, trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Narcos Mexico seizoen 2, trailer

Yes! De trailer van Narcos: Mexico seizoen 2 is uit

|
|

Laatste update:

Narcos-fans hebben er even op moeten wachten, maar komende maand - op 13 februari - verschijnt dan eindelijk het tweede seizoen van Narcos: Mexico op Netflix. Een goed moment om nu alvast te kijken naar de zojuist gepubliceerde trailer! 

Wie meer zin heeft in een feelgoodserie zo rond Valentijnsdag (die er ook wel uitkomen in februari 2020) zit in ieder geval niet goed. Narcos: Mexico belooft namelijk vooral spannend, gewelddadig (alleen al in de eerste seconden zien we een mishandeling én een bedreiging met een pistool) en bruut te worden. Fans kunnen er vast niet op wachten. Bekijk hieronder de trailer.

Tweede seizoen

Het tweede seizoen gaat verder met het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo (Diego Luna), die zijn Guadalajara-kartel wil laten uitgroeien tot de grootste speler. Maar daar heeft hij nogal wat moeite mee: verraad, drugs, vrouwen en schietpartijen staan hem in de weg. Maar ondanks dat alles bouwt hij een weg om El Padrino te worden. 

Narcos: Mexico seizoen 2 staat op 13 februari op Netflix. Kun je niet wachten? Bekijk dan snel nog even deze vijf series.

Lees verder