De genadeloze drugsoorlog breekt pas echt los in het tweede seizoen Narcos: Mexico

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De genadeloze drugsoorlog breekt pas echt los in het tweede seizoen Narcos: Mexico

Narcos: Mexico-acteur verklapt releasedatum nieuw seizoen!

|
|

Laatste update:

Benieuwd waar het tweede seizoen van Narcos: Mexico blijft? Een acteur uit de Netflix-serie heeft de releasedatum verklapt!

José María Yazpik plaatste een foto op Instagram, waar ongeduldige Narcos-fans vroegen wanneer het tweede seizoen van de misdaadserie nou eindelijk verschijnt. De opvolger kondigde Netflix al snel na de première van Narcos: Mexico aan, maar daarna bleef het bijna een jaar stil! Het wachten duurt niet lang meer volgens de acteur: het wordt februari.

Narcos: Mexico-acteur verklapt releasedatum nieuw seizoen!

Yazpik speelt in Narcos: Mexico de druglord Amado Carrillo Fuentes; de leider van het Júarez-drugskartel, dat het aan de stok krijgt met het Sinaloa-kartel (Mexico is een heel gezellig land!). De acteur speelde de rol al vóór Narcos van Colombia naar Mexico verhuisde. Als Yazpik het zegt, dan klinkt het aannemelijk, ook al heeft Netflix officieel nog geen datum losgelaten.

In het eerste seizoen kwam DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) op een verschrikkelijke manier om het leven. De undercoveragent werd ontdekt en door de handlangers van Félix Gallardo doodgemarteld. De Amerikaanse drugsopsporingsdiensten maakten hierna écht werk van de Mexicaanse drugsorganisaties, die steeds machtiger werden.

Narcos: Mexico 2

Het tweede seizoen van Narcos draait om de ultragewelddadige strijd in de ‘War on Drugs’, die in de jaren 80 pas echt begon. Zowel tussen de antidrugseenheden uit Amerika en het Mexicaanse leger én de keiharde kartels onderling. Langzamerhand komen in Narcos: Mexico nu ook de écht bekende Mexicaanse criminelen bovendrijven, zoals Joaquin Guzman (El Chapo).

Het is een vrij vreemde manier om achter een releasedatum te komen! Hoewel: Netflix gooide deze week zelf per ongeluk de nieuwe trailer van The Crown online. Oeps! Mocht je nog een fix nodig hebben voor februari, dan kun je deze spannende series een keer proberen.

Lees verder