Au revoir! Meilandjes verkopen chateau Marilleux!

Door Redactie
Martien en Erica Meiland
© BrunoPress

De Meilandjes lieten vorige week al doorschemeren dat de verkoop van hun Fransje paleisje erg dichtbij was. En nu is het officieel: chateau Marillaux is verkocht!

Van de markt verdwijnen, wijnen, wijnen

Erica Meiland deelt met Shownieuws hoe ze erachter kwam dat hun kasteel verkocht was. “René (makelaar, red.) stond ineens voor de deur met een heel groot bord en een fles champagne. Naja het is voor elkaar, het chateau is verkocht.Het bekende pand stond voor korte tijd op Funda en de berichten stroomden binnen bij de Meilandjes. “We kregen ook veel berichten van mensen die het pand wilden pachten of huren of een tijdje erin en dan misschien kopen, maar wij zeiden ‘nee, we willen het verkopen’. Dat is dus nu gebeurd.

Ge-zin in

Wie komt er dan in het prachtige Franse kasteel wonen? Martien vertelt enthousiast wie de nieuwe eigenaren zijn. “Het is een hele leuke familie. Een vrouw en een man, en die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met hun mannen, kinderen en kleinkinderen - helemaal leuk - definitief op het chateau gaan wonen.” Klinkt eerder als een volledige stamboom, maar daar is gelukkig plek zat voor in chateau Marillaux!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.